Smeštaj na klinici - Bolnica za lečenje bolesti zavisnosti Dr Vorobjev
Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija

Smeštaj i boravak na klinici Dr Vorobjev

razmak dr vorobjev

Specijalna bolnica za lečenje bolesti zavisnosti Dr Vorobjev je osmišljena tako da svojim pacijentima tokom procesa lečenja, pruži sav potreban komfor i udobnost. Pacijenti su smešteni u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama koje su opremljene udobnim krevetima, noćnim ormarićima i garderoberima.

smestaj za pacijente dr vorobjev
bolnica za lcenje zavisnosti dr vorobjev

Ishrana na klinici Dr Vorobjev je raznovrsna i prilagođena individualnim potrebama pacijenata, tako da se uzimaju u obzir želje pacijenata, medicinske dijete, ishrana u vezi sa religioznim shvatanjima i vegetarijanski obroci. Tokom lečenja na klinici pacijenti dobijaju doručak, ručak, večeru, voće i sokove ili čaj. Klinika u svom sklopu poseduje i kuhinju, pa se u svakom momentu mogu pripremiti sveži oborci.

Pacijenti koji na kliniku Dr Vorobjev dolaze iz drugih gradova u Srbiji ili drugih zemalja obezbeđen je doček na aerodromu, autobuskoj ili železničkoj stanici i besplatan transfer do naše klinike.
Kada je našim pacijentima iz inostranstva potrebna viza za ulazak u Srbiju, klinika je spremna da pruži sve potrebne informacije.

teretana dr vorobjev klinika
bilijar rekreacija klinika dr vorobjev

U sklopu klinike postoji teretana koja je opremljena spravama i rekvizitima gde pacijenti mogu da vežbaju samostalno ali i u pratnji našeg fizioterapeuta. Održavanje fizičke kondicije i posvećivanje sportu je izuzetno važnan aspekt kao proces rehabilitacije posle procedura i tretmana.

Takođe na našoj klinici za lečenje bolesti zavisnosti imamo prostoriju gde se pacijenti mogu odmarati, družiti, gledati filmove, igrati bilijar ili društvene igre. Socijalizacija je takođe još jedan bitan faktor u procesu izlečenja.

lečenje bolesti zavisnosti dr vorobjev
dr vorobjev vizita

Klinika Dr Vorobjev pruža pacijentima 24-časovnu medicinsku pomoć, jer se pored njih u svakom momentu nalaze svetski priznati lekari specijalisti i medicinske sestre sa dugogodišnjim iskustvom. U okviru specijalne bolnice Dr Vorobjev rade lekari stručnjaci za bolesti zavisnosti, specijalisti za intenzivnu terapiju, neurolozi, psihoterapeuti, psiholozi i specijalni pedagozi.

Osnovne procedure i infuzije sprovode se u jutarnjim satima. Popodne je predviđena grupna ili individualna terapija, edukacija, rad s psihologom i specijalnim pedagogom. Pacijente tokom lečenja mogu posećivati članovi uže porodice. Posete se organizuju u dogovoru sa osobljem klinike.

Za bezbednost pacijenata i osoblja zaduženo je obezbeđenje klinike i agencija za obezbeđenje.

smestaj dr vorobjev klinika
smestaj dr vorobjev klinika

Poslednje sa bloga

razmak dr vorobjev

Spasite život, spasite porodicu – potražite pomoć!

Spasite život, spasite porodicu – potražite pomoć na klinici Dr Vorobjev. Prema zvaničnoj definiciji: “zavisnost je neprilagođena zloupotreba psihoaktivne supstance

Proces lečenja od alkohola na klinici Vorobjev

Proces lečenja od alkohola na klinici Dr Vorobjev je sigurni način da se zauvek oslobodite problema. Iako je prisutan od

Call Now Button