Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija

Fizioterapija

razmak dr vorobjev

Fizioterapija je neizostavna stavka u procesu oporavka pacijenata koji se leče od bolesti zavisnosti.

Fizioterapija se bavi načinima pomoću kojih se unapređuje mogućnost pokreta. Takođe poklanja veliku pažnju prevenciji, tretmanu i rehabilitaciji.

Bolnica za lečenje zavisnosti - Dr Vorobjev - Fizioterapija

Usluge koje pruža fizioterapija

Usluge fizioterapije pomažu ljudima u razvijanju, održavanju i obnavljanju maksimalne funkcionalne pokretljivosti u svim periodima života.

Fizioterapija poboljšava pacijentovo zdravlje kroz sledeće ključne faze: pregled, dijagnoza, intervencija i edukacija pacijenta.

Fizioterapeuti su zdravstveni radnici, jedini obučeni da pružaju ove usluge a takođe procenjuju stanje pacijenta pre i posle konkretne intervencije.

Fizioterapeuti imaju neophodna znanja i veštine koje su stekli tokom obrazovanja ali takođe su tu da podrže pacijenta i da ga stalno podstiču na aktivnosti. Osim dobrih komunikacijskih veština i sposobnosti da saosećaju sa pacijentom, potrebno je strpljenje i prilagođavanje programa rada konkretnoj osobi.

Na našoj klinici Dr Vorobjev postoje posebne prostorije kompletno opremljene neophodnim aparatima, stolovima kao i profesionalno opremljena teretana. Sve ovo omogućava da se fizioterapija obavlja potpuno profesionalno i u skladu sa svetskim standardima.

Fizioterapija na klinici Dr Vorobjev kao značajan faktor ozdravljenja

Fizioterapija značajno pomaže unapređenju zdravlja. Ona aktivira celo telo, poboljšava opštu pokretljivost i revitalizuje sve funkcije.
Fizioterapija veoma pomaže u otklanjaju problema, bilo da su fizičke ili psihičke prirode. Opšte je poznato da su telo, psiha i okruženje povezani a svi znamo i za izreku „u zdravom telu zdrav duh“. Na našoj klinici Dr Vorobjev nudimo veoma prijatno okruženje u kome se obavlja fizioterapija i detoksikacija a to će vam pomoći da se lakše vratite na pravi životni put.

Naši fizioterapeuti uvek su tu da vas podrže i olakšaju vam put do ozdravljenja.

Fizioterapija - Bolnica za lečenje zavisnosti - Dr Vorobjev

Oxyven

Oxyven je jedna od najsavremenijih i najefikasnijih nemačkih tehnologija primene kiseonika, bilo da se radi o vrhunskom sportu, bolestima zavisnosti ili najtežim oboljenjima.

Pročitajte više...

Lasersko čišćenje krvi

Lasersko čišćenje krvi je način detoksikacije, neophodan zbog unošenja štetnih supstanci. Narkotici, alkohol i zloupotreba lekova dovode do uništavanja krvnih sudova i krvnih ćeija, a posledice su jako ozbiljne, dolazi do infekcija, sepse, tromboze, embolije pa čak i do smrti.

Pročitajte više...

Terapija Spark talasim

Spark talasi imaju biološke efekte koji se mogu koristiti za regeneraciju tkiva i lečenje kožnih lezija.

MTS medicinski aparat veoma je koristan jer emituje jedinstvene šok talase koji pomažu kada su u pitanju kožne lezije. Kako bi se postigli optimalni rezultati, treba prilagoditi količinu i raspored usmerene energije lečenju.

Pročitajte više...

Terapija elektromagnetnog polja

Ova terapija smanjuje bol mišića i poboljšava stimulaciju endokrinih žlezda i hormona, posebno endorfina. Povećava se energija u ćelijama, smanjuje se otok,  cirkulacija postaje bolja kao i transport kroz ćeliju. Dolazi do smanjenja umora i ubrzavanja lokalnog metabolizma, a koncentracija O2 postaje povišena u tkivu, mozgu i plućima. Terapija elektromagnetnim poljem naročito je značajna kod smanjenja umora, promena raspoloženja, pomaže u poboljšanju sna, reguliše napetost, stres i emocionalnu preosetljivost.

Pročitajte više...

Poslednje sa bloga

razmak dr vorobjev

Kako se skinuti sa heroina?

Kako se skinuti sa heroina? Pitanje koje postavljaju ne samo osobe sa ovim problemom zavisnosti, već i njihove porodice. “Belo”,

Alkoholizam i poremećaji ishrane

Alkoholizam i poremećaji ishrane usko su povezani. Anoreksija i bulimija su 2 poremećaja u ishrani koja obično pogađaju tinejdžere. Procenjuje

Call Now Button