Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija

18/02/2019

Fizioterapija

razmak dr vorobjev

Fizioterapija je neizostavna stavka u procesu oporavka pacijenata koji se leče od bolesti zavisnosti.

Fizioterapija se bavi načinima pomoću kojih se unapređuje mogućnost pokreta. Takođe poklanja veliku pažnju prevenciji, tretmanu i rehabilitaciji.

Bolnica za lečenje zavisnosti - Dr Vorobjev - Fizioterapija

Usluge koje pruža fizioterapija

Usluge fizioterapije pomažu ljudima u razvijanju, održavanju i obnavljanju maksimalne funkcionalne pokretljivosti u svim periodima života.

Fizioterapija poboljšava pacijentovo zdravlje kroz sledeće ključne faze: pregled, dijagnoza, intervencija i edukacija pacijenta.

Fizioterapeuti su zdravstveni radnici, jedini obučeni da pružaju ove usluge a takođe procenjuju stanje pacijenta pre i posle konkretne intervencije.

Fizioterapeuti imaju neophodna znanja i veštine koje su stekli tokom obrazovanja ali takođe su tu da podrže pacijenta i da ga stalno podstiču na aktivnosti. Osim dobrih komunikacijskih veština i sposobnosti da saosećaju sa pacijentom, potrebno je strpljenje i prilagođavanje programa rada konkretnoj osobi.

Na našoj klinici Dr Vorobjev postoje posebne prostorije kompletno opremljene neophodnim aparatima, stolovima kao i profesionalno opremljena teretana. Sve ovo omogućava da se fizioterapija obavlja potpuno profesionalno i u skladu sa svetskim standardima.

Fizioterapija na klinici Dr Vorobjev kao značajan faktor ozdravljenja

Fizioterapija značajno pomaže unapređenju zdravlja. Ona aktivira celo telo, poboljšava opštu pokretljivost i revitalizuje sve funkcije.
Fizioterapija veoma pomaže u otklanjaju problema, bilo da su fizičke ili psihičke prirode. Opšte je poznato da su telo, psiha i okruženje povezani a svi znamo i za izreku „u zdravom telu zdrav duh“. Na našoj klinici Dr Vorobjev nudimo veoma prijatno okruženje u kome se obavlja fizioterapija i detoksikacija a to će vam pomoći da se lakše vratite na pravi životni put.

Naši fizioterapeuti uvek su tu da vas podrže i olakšaju vam put do ozdravljenja.

Fizioterapija - Bolnica za lečenje zavisnosti - Dr Vorobjev

Oxyven

Oxyven je jedna od najsavremenijih i najefikasnijih nemačkih tehnologija primene kiseonika, bilo da se radi o vrhunskom sportu, bolestima zavisnosti ili najtežim oboljenjima.

Pročitajte više...

Lasersko čišćenje krvi

Lasersko čišćenje krvi je način detoksikacije, neophodan zbog unošenja štetnih supstanci. Narkotici, alkohol i zloupotreba lekova dovode do uništavanja krvnih sudova i krvnih ćeija, a posledice su jako ozbiljne, dolazi do infekcija, sepse, tromboze, embolije pa čak i do smrti.

Pročitajte više...

Terapija Spark talasim

Spark talasi imaju biološke efekte koji se mogu koristiti za regeneraciju tkiva i lečenje kožnih lezija.

MTS medicinski aparat veoma je koristan jer emituje jedinstvene šok talase koji pomažu kada su u pitanju kožne lezije. Kako bi se postigli optimalni rezultati, treba prilagoditi količinu i raspored usmerene energije lečenju.

Pročitajte više...

Terapija elektromagnetnog polja

Ova terapija smanjuje bol mišića i poboljšava stimulaciju endokrinih žlezda i hormona, posebno endorfina. Povećava se energija u ćelijama, smanjuje se otok,  cirkulacija postaje bolja kao i transport kroz ćeliju. Dolazi do smanjenja umora i ubrzavanja lokalnog metabolizma, a koncentracija O2 postaje povišena u tkivu, mozgu i plućima. Terapija elektromagnetnim poljem naročito je značajna kod smanjenja umora, promena raspoloženja, pomaže u poboljšanju sna, reguliše napetost, stres i emocionalnu preosetljivost.

Pročitajte više...

Poslednje sa bloga

razmak dr vorobjev

Apstinencijalna Kriza i Detoksikacija od Oksikodona

Mogući neželjeni efekti oksikodonaSimptomi apstinencijalne krize od oksikodonaKoliko traje apstinencijalna kriza od oksikodona?Šta je detoksikacija od oksikodona i kako se

Lečenje Zavisnosti od Oksikodona

Šta je oksikodon i zašto izaziva zavisnost?Farmaceutski i sleng izrazi za oksikodonZnaci i simptomi zavisnosti od oksikodonaKratkoročni i dugoročni efekti

Call Now Button