Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija

26/01/2019

Magnetno polje

razmak dr vorobjev

Terapija elektromagnetnim poljem ima brojna dejstva. Primarno, umanjuje otok i zapaljenja, smanjuje bol i postiče regeneraciju tkiva.

Terapija elektromagnetnim poljem vrlo je efikasna, laka za primenu i skroz bezbolna. Veoma brzo ostvaruje svoje efekte, što je čini primenljivom i popularnom u tretiranju brojnih poremećaja.

Terapija elektromagnetnim poljem nalazi primenu u oblasti sporta i rehabilitacije jer dovodi do oporavka od povreda, smanjuje višečasovni napor, stres i ostale posledice zamora.

Magnet se može koristiti nekoliko puta na dan i u kontinuitetu bez negativnih posledica i zbog toga ima velike prednosti.

Magnetno polje - bolnica za lečenje bolesti zavisnosti - Dr Vorobjev

Metode magnetnog polja

Ova metoda je jako efikasna jer:

  • Smanjuje bol i spazam mišića;
  • Podstiče aktivnost endokrinih žlezda i hormona, posebno proizvodnju endorfina;
  • Poboljšava međućelijski transport i cirkulaciju;
  • Snižava krvni pritisak;
  • Podstiče perifernu cirkulaciju;
  • Ubrzava metabolizam;
  • Povećava količinu kiseonika u organizmu i smanjuje umor.

Terapija magnetnim poljem pomaže kod nesanice, nervoze i mišićnih grčeva koji su prateća pojava apstinencijalne krize, promena raspoloženja, zamora, otoka, preloma i pada imuniteta.

Terapija magnetnim poljem ima jako analgetsko dejstvo i pomaže u lečenju simptima apstinencijalne krize. Osim toga, omogućava relaksaciju i opuštanje mišića a sve to pruža iscrpljenom organizmu potreban odmor.

Na klinici Dr Vorobjev izuzetno vodimo računa da sve procedure prilagodimo našim pacijentima kako bi se osećali što prijatnije tokom boravka na klinici.

Dr Vorobjev - bolnica za lečenje bolesti zavisnosti - Magnetno polje
Call Now Button