Bolnica Dr Vorobjev – O nama

Osoblje klinike doktora Vorobyova

Specijalna bolnica za lečenje bolesti zavisnosti - Dr Vorobjev

Specijalna bolnica za lečenje bolesti zavisnosti smeštena je u Zemunu u Beogradu, i prostire se na više od 2000m2 u dve klinike. Bolnica je osmišljena kao mesto gde naši vrhunski i svetski priznati lekari pružaju inovativne metode u lečenju narkomanije, alkoholizma, kockanja, ali i psihičkih problema. Jedinstveni metodi lečenja bolesti zavisnosti klinike Dr Vorobjev daju odlične rezultate. Naša klinika pruža Vam stabilnost i udobnost, zahvaljujući kojoj ćete se osloboditi zavisnosti i ponovo započeti svoj život. Naše brižno osoblje će biti sa Vama tokom procedure detoksikacije i tretmana lečenja u svakom momentu.

Zašto da izaberete klinku Dr Vorobjev?

sertifikat

20 godina iskustva

Klinika Dr Vorobjev se bavi problemom i lečenjem bolesti zavisnosti više od 20 godina. Međunarodno priznati lekari i veliko iskustvo nam omogućava postizanje uspešnih rezultata i u najtežim slučajevima.
podrska-nasim-pacijentima

24h podrška

Lekarski tim naše klinke je tu stalno uz naše pacijente, kako bi im pružili celodnevnu podršku i lečenje po najsavremenijim i inovativnim metodama. Pozovite nas već danas i zakažite Vaš termin za razgovor.
zasto-bas-mi-klinike

Pacijenti iz celog sveta

Na našoj klinici uspešno se lečilo na hiljade pacijenata iz velikog broja zemalja i sa raznih kontinenata. Oni su se uz podršku i pomoć lekara klinike Dr Vorobjev, vratili u normalne životne tokove kao i svojim porodicama.
strucan-tim

Stručan tim

Naš stručan tim sa višegodišnjim iskustvom je u proteklim godinama ostvario vrhunske rezultate u lečenju bolesti zavisnosti. Svaki metod je razrađen za potpunu i uspešnu pobedu nad zavisnošću.
proces detoksikacije dr vorobjev klinika

Bezbolna i uspešna procedura

Bolnica Dr Vorobjev i njen tim je fokusiran na lečenje psihičke zavisnosti kako bi se kod pacijenata javila odbojnost prema narkoticima. Da bi se postigao maksimalno uspešan rezulat na kraju lečenja, uz pomoć specijalnih psiholoških procedura, kod pacijenata izazivamo averziju prema narkoticima. Nakon toga sledi faza ambulantnog lečenja koja traje 12 meseci po izlasku iz bolnice.

Dr Vorobjev klinika primenjuje inovativne procedure u kojima se koriste lekovi, medicinski aparati i specijalna psihoterapija. Pored lečenja fizičke zavisnosti radi se i lečenje psihičke zavisnosti posebnim procedurama koje su jedinstvene za kliniku Dr Vorobjev.

Zlatna nagrada za kvalitet

Tu smo da Vam pružimo šansu za bolji život

Među našim pacijentima tokom našeg višedecenijskog bavljenja problemima lečenja zavisnosti, pacijenti su nam bili ljudi iz različitih krajeva sveta.

Kod svih je sve to počinjalo vrlo naivno, išli su sa prijateljima na jedno dva pića kao i drugi, odigrali partiju ili dve u kazinu, konzumirali džoint sa drugarima ispred zgrade. Međutim bolest zavisnosti je nemilosrdna i brzo uzima svoj danak tako da dok se okrenu oni su u dugovima, porodica se rasipa, tuguje a posao i karijera su zapostavljeni. Uz pomoć naših inovativnih i uspešnih metoda lečenja oslobodite se bolesti zavisnosti i započnite ponovo jedan zdrav i uspešan život.

Ne zaboravite, život je samo jedan!

Svedočenja naših pacijenata

Zavisnik od alkohola
Serbian

Zavisnik od kokaina
Belgija

Zavisnik od marihune
Nemačka

Online upitnici

Ukoliko imate specifično pitanje za nas o bolestima zavisnosti ili psihičkim poremećajima molimo Vas da popunite online formular kako bi Vam specijalisti bolnice Dr Vorobjev dali najbolje odgovore.