Bolnica za lečenje bolesti zavisnosti Dr Vorobjev - O nama
Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija
dr vorobjev osoblje klinike

Specijalna bolnica za lečenje bolesti zavisnosti - Dr Vorobjev

razmak dr vorobjev

Specijalna bolnica za lečenje bolesti zavisnosti smeštena je u Zemunu, Beograd, i prostire se na više od 2000m2 u dve klinike. Bolnica je osmišljena kao mesto gde naši vrhunski i svetski priznati lekari pružaju najnovije inovativne metode u lečenju narkomanije, alkoholizma, kockanja ali i psihičkih problema. Jedinstveni metodi lečenja bolesti zavisnosti klinike Dr Vorobjev daju odlične rezultate. Naša klinika pruža vam stabilnost i udobnost, zahvaljujući kojoj ćete se oslobodite zavisnosti i ponovo započneti svoj život. Naše brižno osoblje će biti sa vama tokom procedure detoksikacije i tretmana lečenja u svakom momentu.

Zašto da izaberete klinku Dr Vorobjev?

  20 godina iskustva

Klinika Dr Vorobjev se bavi problemom i lečenjem bolesti zavisnosti više od 20 godina. Mećunarodno priznati lekari i veliko iskustvo nam omogućava postizanje uspešnih rezultata i u najtežim slučajevima.

     24h podrška

Lekarski tim naše klinke je tu non stop uz naše pacijente, kako bi im pružili celodnevnu podršku i lečenje po najsavremenijim i inovativnim metodama. Pozovite nas već danas i zakažite vaš termin za razgovor.

  Pacijenti iz celog sveta

Na našoj klinici uspešno se lečilo na hiljade pacijenata iz velikog broja zemalja i sa raznih kontinenata. Oni su se uz podršku i pomoć lekara klinike Dr Vorobjev, vratili u normalne životne tokove kao i svojim porodicama.

Stručan tim

Naš stručan tim sa višegodišnjim iskustvom je u proteklim godinama ostvario vrhunske rezultate u lečenju bolesti zavisnosti. Svaki metod je razrađen za potpunu i uspešnu pobedu nad zavisnošću.

proces detoksikacije dr vorobjev klinika

Bezbolna i uspešna procedura

razmak dr vorobjev

Bolnica Dr Vorobjev i njen tim je fokusiran na lečenje psihičke zavisnosti kako bi se kod pacijenata javila odbojnost prema narkoticima. Da bi se postigao maksimalno uspešan rezulat na kraju lečenja, uz pomoć specijalnih psiholoških procedura, kod pacijenata izazivamo averziju prema narkoticima. Nakon toga sledi faza ambulantnog lečenja koja traje 12 meseci po izlasku iz bolnice.

Dr Vorobjev klinika primenjuje inovativne procedure u kojima se koriste lekovi, medicinski aparati i specijalna psihoterapija. Pored lečenja fizičke zavisnosti radi se i lečenje psihičke zavisnosti posebnim procedurama koje su jedinstvene za kliniku Dr Vorobjev.

Zlatna nagrada za kvalitet

zlatna nagrada za kvalitet dr vorobjev

Mi smo tu da vam pružimo šansu za bolji život

Među našim pacijentima tokom našeg višedecenijskog bavljenja problemima lečenja zavisnosti, pacijenti su nam bili ljudi iz različitih krajeva sveta.

Kod svih je sve to počinjalo vrlo naivno, išli su sa prijateljima na jedno dva pića kao i drugi, odigrali partiju ili dve u kazinu, konzumirali džoint sa drugarima ispred zgrade. Međutim bolest zavisnosti je nemilosrdna i brzo uzima svoj danak tako da dok se okrenu oni su u dugovima,  porodica se rasipa, tuguje a posao i karijera su zapostavljeni. Uz pomoć naših inovativnih i uspešnih metoda lečenja oslobodite se bolesti zavisnosti i započnite ponovo jedan zdrav i uspešan život.

Ne zaboravite, život je samo jedan!

DIJAGNOSTIKA

lekari bolnica dr vorobjev lečenje zavisnosti

Naši svetski priznati lekari odmah po prijemu pacijenta na kliniku Dr Vorobjev uradiće kompletnu dijagnostiku kako bi se razjasnili uzroci i motivi zbog kojih se osoba okrenula narkoticima, alkoholu ili kockanju. Iskusni psiholozi bolnice Dr Vorobjev poseduju veliko iskustvo i uz pomoć testova i psihometrijske skale ocenjuju stepen depresije, anksioznosti, poremećaja pamćenja, emocija, ličnosti itd.

Pročitajte više...

DETOKSIKACIJA

detoksikacija klinika dr vorobjev

Kada je pacijent smešten u našoj klinici njemu je onemogućen pristup narkoticima, a proces detoksikacije i primanja terapije je pod dvadesetčetvoročasovnom kontrolom lekara i sestara. Na taj način naši pacijenti su u svakom trenutku pod maksimalnom kontrolom, što čini proces bezbolnim i ugodnim. Oni će povratiti apetit, san, poboljšati imunitet, a smanjiti nervozu, depresiju i želju za narkoticima.

Pročitajte više...

PODRŠKA

podrška nakon lečenja

Nakon odlaska iz bolnice Dr Vorobjev, pacijent nastavlja sa lečenjem kod kuće. Izuzetno je važno da se očuvaju rezulatati lečenja i da se pacijent u potpunosti vrati u normalan životni ritam, da nastavi sa sportom, da se druži s prijateljima i porodicom i da se okrene poslu i svojoj karijeri. Ova faza očuvanja rezultata je jako bitna, obično traje 12 meseci i predviđa redovne mesečne kontrole kao i poštovanje pravila lečenja.

Pročitajte više...

Svedočenja naših pacijenata

Zavisnik od marihune i alkohola

Senegal

Zavisnik od kokaina

Grčka

Zavisnik od alkohola

Bosna i Hercegovina

Call Now Button