Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija
cesta pitanja bolest zavisnosti dr vorobjev bolnica

Sigurnost tretmana je naš prioritet. Celokupno medicinsko osoblje ima sertifikate i redovno prolazi kroz procedure profesionalnog usavršavanja. Klinika je u potpunosti opremljena svom potrebnom medicinskom opremom. Lekari, medicinske sestre i osoblje obezbeđenja su na dužnosti 24 sata 7 dana u nedelji.

Kvalitet zdravsvene usluge koju pružamo je pod stalnim nadzorom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Državne sanitarne inpekcije, Društva za zaštitu prava pacijenata u Srbiji, kao i međunarodnih organizacija  za medicinski turizam.

Takođe, kako biste se uverili u sigurnost naših tretmana na sajtu možete pogledati iskustva naših dosadašnjih pacijenata.

Pacijent mora da apstinira od uzimanja opijata najmanje 7-10 dana pre nego što počne sa terapijom naltreksona (terapijom naltrekson implanta) ili odmah posle detoksikacije.

Implant zahvaljujući sadržaju svog glavnog aktivnog sastojka naltreksona u specijalnom obliku pouzdano blokira opijatske receptore u mozgu na duži vremenski period isključujući euforične efekte droge (opijum, heroin, metadon), narkotičkih analgetika (morfijum, tramal itd.) i njihovih surogata.

Naltrekson implant je dugotrajni lek sa rokom trajanja 8-10 nedelja i duže. Implanti nove generacije ne sadrže magnezijum stereate i triamcinolone, već polimerni nosač, koji omogućava ujednačeno oslobađanje aktivne suspstance u krvi tokom 6 ili 12 meseci.

Glavna prednost je njegova pogodnost primene i  efikasnost.  Blokator se ugrađuje potkožno i na taj način on postepeno i konstantno oslobađa terapeutsku koncentraciju naltreksona u krvi. Naltrekson implant ne ograničava slobodu pacijenta i omogućava mu da vodi aktivan socijalni život. Još jedna od prednosti je ta da su pojave kontraidikacija prilikom upotrebe blokatora svedene na minimum.

U zavisnosti od dužine konzumiranja narkotika zavisi i dužina lečenja. Ako je period zavisnosti od narkotika kraći od 3 do 6 meseci, onda se preporučuje da opioidni receptori budu blokirani 3-6 meseci. Ako je taj period trajao godinu dana i duže, terapija pomoću naltrekson implanta mora da potraje najmanje 6-18 meseci. Ponovna implantacija blokatora može se vršiti neograničen broj puta. Trajanje samog tretmana i broj ponavljanja implantacija određuju pacijent i doktor.

Naravno, da se ne plaća! Prvi razgovor obavljamo u cilju da Vas informišemo i upoznamo sa našim metodama lečenja, što ujedno predstavlja i prvi  korak ka vašem ozdravljenju.

Da, naravno! Za pacijente iz drugih gradova predviđeno je dočekivanje na aerodromu ili železničkoj stanici i besplatan transfer do klinike. Takođe, ukoliko je pacijentu iz inostranstva potrebna viza, klinika je spremna da pruži potrebne informacije.

Naravno! Ishrana uključuje doručak, ručak, večeru, voće i sokove/čaj. Hrana se sprema u našoj kuhinji. Uzimaju se u obzir želje pacijenata, medicinske dijete, ishrana u vezi sa religioznim shvatanjima.

Popunite upitnike:

Ukoliko imate specifično pitanje za nas o bolestima zavisnosti ili psihičkim poremećajima molimo vas da popunite online formular kako bi vam specijalisti bolnice Dr Vorobjev dali najbolje odgovore.

Upitnik za narkomaniju

 

Upitnik za alkoholizam

 

Upitnik za igre na sreću

 

Upitnik za psihičke poremećaje

 

Upitnik za tabletomaniju

Pratite nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Poslednje sa našeg bloga

Kako se skinuti sa heroina?

Kako se skinuti sa heroina? Pitanje koje postavljaju ne samo osobe sa ovim problemom zavisnosti, već i njihove porodice. “Belo”,

Alkoholizam i poremećaji ishrane

Alkoholizam i poremećaji ishrane usko su povezani. Anoreksija i bulimija su 2 poremećaja u ishrani koja obično pogađaju tinejdžere. Procenjuje

Heroin – Najveće zlo savremenog doba!

Heroin! I sam pomen ovog narkotika budi zabrinutost i strah kod ljudi. Razlog za to je opravdan, jer je reč

Call Now Button