Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija

Proslava uspešne poslovne godine u restoranu Filmski Grad

proslava nove godine dr vorobjev

22/09/2020

Kako se bliži kraj decembra, većina ljudi voli da se osvrne unazad i baci pogled na svoja postignuća. I mi smo to uradili i doživeli ogromnu satisfakciju jer je prethodna godina bila puna poslovnih uspeha i ispunjenih očekivanja. Tim povodom organizovali smo proslavu u prelepom restoranu Filmski Grad.

Proslava u svečanom restoranu na Košutnjaku

proslava nove godine dr vorobjev

Za naše vrhunske stručnjake želeli smo da obezbedimo samo najbolje jer su to zaslužili svojim trudom i zalaganjem. U to ime odlučili smo se za restoran Filmski Grad u kome je usluga besprekorna i na visokom nivou. Na proslavi su bili prisutni svi zaposleni na obe klinike u Beogradu, VIP Vorobjev i Dr Vorobjev. Direktor klinike Dr Vorobjev, Dr Aleksej Elistratov obratio se svima toplim rečima i čestitkama i poželeo im još mnogo uspeha u narednim godinama a govor na srpskom izazvao je opšte oduševljenje.

proslava nove godine dr vorobjev

Svi prisutni uživali su u prijatnom ambijentu i poslovnim uspesima koji su obeležili ovu godinu jer ne postoji ništa lepše od potvrde sopstvenog rada i razmene iskustva sa drugima. Jedino timskim radom i zajedničkim snagama moguće je postići velike stvari na polju izlečenja bolesti zavisnosti a naše klinike odlični su primeri za to.

proslava nove godine dr vorobjev

Dobijanje prestižne nagrade za kvalitet u New Yorku

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo osvojili prestižnu nagradu za kvalitet u 2018. godini, što i jeste bio jedan od povoda za svečanu proslavu. Iako se nismo iznenadili s obzirom na količinu uloženog truda i posvećenosti kojom pristupamo lečenju bolesti zavisnosti ne možemo reći da se nismo obradovali. Dobijanje ove nagrade svedoči o inovacijama i konstantnom unapređivanju rada koje je prisutno u okviru naših klinika. Pratimo svetske trendove u lečenju jer znamo da se jedino tako izlazi u susret najrazličitijim pacijentima i njihovim potrebama.

Za mnoge pacijente naše klinike postale su sinonim za utočište, mesta gde se mogu izlečiti i rehabilitovati. Želimo da tako ostane u budućnosti i da im uvek ponudimo profesionalnu pomoć i razlog da istraju u svom izlečenju. U sigurnom i zaštićenom okruženju najbolje se vraća vera u sebe i svoje izlečenje a uz našu pomoć život zavisnika može se promeniti iz korena.

proslava nove godine dr vorobjev

proslava nove godine dr vorobjev

Objavljeno 22/09/2020
Tim Dr Vorobjev Klinike

Podeli ovaj članak:
Previous ArticleNext Article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button