Klinika e trajtimit të ҫrregullimeve të varësisë
Dr Vorobjev
Largohu prej:
  • - Drogës
  • - Alkoolit
  • - Kumarit
  • - Depresionit, stresit, frikës...

...me mbështetjen tonë për një jetë më të bukur e të lumtur!

TRAJTIMI I ҪRREGULLIMEVE TË VARËSISË

VARËSIA NDAJ DROGËS, ALKOOLIT, KUMARIT, MEDIKAMENTEVE

TRAJTIMI I ҪRREGULLIMEVE MENDORE

DEPRESIONI, SULMET E PANIKUT, ҪRREGULLIMET E PERSONALITETIT, STRESI…

REHABILITIM I PLOTË

REHABILITIM DHE MBËSHTETJE E PLOTË PAS TRAJTIMIT.

Dr. Trajtimi i varësisë nga Vorobiev

Spitali i trajtimit të ҫrregullimeve të varësisë DR. VOROBJEV

Spitali për rehabilitimin dhe trajtimin e varësisë ndodhet në Zemun, Beograd, me një strukturë prej dy ndërtesash të cilat akomodojnë dhomat e pacientëve, proҫedurave dhe relaksimit. Spitali ynë u themelua me qëllimin e vetëm për të ndihmuar njerëzit që kanë nevojë. Ҫrregullimet e varësisë janë gjithnjë e më shumë në rritje duke u shndërruar kështu në një shqetësim jo vetëm individual por edhe social. Për këtë arsye, qëllimi ynë është t’ju ndihmojmë për të rikthyer bukurinë e jetës tuaj dhe për ta parë atë me pozitivitet.

Mësoni më shumë...

ARTI I METODAVE TË TRAJTIMIT

Ne përdorim metodat e trajtimeve më bashkëkohore dhe të vlerësuara për ҫrregullimin e varësisë, të cilat sigurojnë rezultate të shkëlqyera.

DETOKSIFIKIM PA DHIMBJE ME PËRDORIMIN E ANESTEZISË

Metoda më efektive dhe e padëmshme e detoksifikimit zhvillohet nën anestezinë e përgjithshme duke e bërë proҫesin të këndshëm e absolutisht pa dhimbje.

PËRQASJE INDIVIDUALE PËR SECILIN PACIENT

Përqasja për secilin pacient është individuale, në mënyrë që të përcaktohet terapia më efektive për të siguruar rikuperimin e jetës së pacientit.

MBËSHTETJE PËR TË RUAJTUR REZULTATET E TRAJTIMIT

Pas trajtimit dhe proҫedurave të suksesshme në klinikë, ne sigurohemi që rezultati të ruhet përmes ndjekjes dhe konsultave të vazhdueshme.

Ne jemi në shërbimin tuaj 24/7!

Telefononi në +381 11 422 0483 dhe planifikoni një konsultë me mjeket tanë ose plotësoni pyetësorin online!

Njihuni me stafin tonë

Oleg Churin

Oleg Churin

Drejtuesja e klinikës

Sonja Pantović

Sonja Pantović

Shefi i psikologut

Blaženka Kuculović Stijelja

Blaženka Kuculović Stijelja

Psikiatër

Mjekë të njohur botërisht

Klinika Dr Vorobjev krenohet me ekspertët e njohur botërisht që kanë shumë vite eksperiencë në trajtimin e ҫrregullimeve të varësisë dhe ҫrregullimeve mendore.

Njihuni me stafin…

Shërimi dhe rikuperimi janë të mundur

Rifito kontrollin mbi jetën tënde

Detoksifikimi ndaj drogës është hap thelbësor në menaxhimin e ҫrregullimeve të varësisë. Ky proҫes përfshin largimin e drogës nga organizmi dhe në të njëjtën kohë i lejon psikikës dhe trupit të pacientit gjatë trajtimit të qëndrojnë në gjendjen e tyre normale e pa dhimbje për të përballuar krizën. Detoksifikimi modern dhe i plotë është një hap thelbësor drejt shërimit. Më pas i lejon pacientit të ndihet mirë e t’i rikthehet jetës së përditshme.

Spitali Dr Vorobjev të ndihmon për ҫrregullimet e varësisë e ato mendore!

Pavarësisht se ҫrregullimet e varësisë janë përfundimisht një sëmundje kronike e trurit, shkaqet bazë dhe nxitësit e tyre duhet të trajtohen dhe të ndalohen nëse duam që shërimi dhe rikuperimi të jenë të qëndrueshëm. Për këtë arsye, në klinikën tonë, Dr Vorobjev, aplikojmë metoda kontemporane në mënyrë që pacientët tanë të largohen nga jeta e keqe njëherë e përgjithmonë. Klinika ambulatore e spitalit është gjithnjë e disponueshme për pacientët që rikthehen për kontroll gjatë 12 muajve pas trajtimit.

treatment of addiction drug addiction dr vorobjev

Trajtimi i ҫrregullimeve të varësisë

Klinika Dr Vorobjev ofron metoda të patentuara bashkëkohore dhe unike për trajtimin e ҫrregullimeve të varësisë me një shkallë të lartë suksesi.

Mësoni më shumë…
treatment of alcoholism

Trajtimi i varësisë ndaj alkoolit

Alkooli është substanca që shkakton numrin më të madh të problemeve në shoqëri për shkak të disponueshmërisë së tij, ligjshmërisë dhe zakonit të përhapur shoqëror për konsumin e tij.

Mësoni më shumë…
gambling treatment

Trajtimi i varësisë ndaj kumarit

Përmes metodave tona të trajtimit do të ndalojmë varësinë tuaj ndaj kumarit, do të rikthejme psikikën tuaj dhe do të eleminojme nervozizmin frustrues e irritimin.

Mësoni më shumë…
treatment of methadone and substidol dependence

Varësia ndaj metadonit dhe supstitolit

Në klinikën Dr Vorobjev, detoksi i metadonit dhe supstitolit zgjat 14 ditë. Rezultati i arritur është i shkëlqyer për pacientët tanë.

Mësoni më shumë…
treatment of ibogaine addiction

Trajtimi i varësisë ndaj ibogainës

Trajtimi i ibogainës është një metodë alternative e detoksifikimit dhe trajtimit të varësisë ndaj drogës, zakonisht për varësinë ndaj opioidëve.

Mësoni më shumë…
benzodiazepine dependence

Varësia ndaj benzodiazepinave

Qëllimi kryesor i spital Dr Vorobjev është të zbulojë e të kurojë shkakun e varësisë ndaj benzodiazepinave, bazuar në të dhënat e mbledhura.

Mësoni më shumë…
Regenerative addiction treatment procedures

Proҫedurat rigjenerative

Proҫedurat rigjenerative synojnë trajtimin e qelizave dhe enëve të dëmtuara të gjakut, normalizimin e funksioneve të trurit dhe lehtësimin e dhimbjeve e spasmave.

Mësoni më shumë…
treatment of mental disorders

Trajtimi i ҫrregullimeve mendore

Ҫrregullimet mendore janë të trajtueshme si ҫdo problem tjetër shëndetësor. Nuk duhet treguar vëmendje vetëm për individin e sëmurë, por dhe për ambientin që i rrethon.

Mësoni më shumë…

Dëshmitë tona të pacientëve

Përvojat e pacientëve tanë nga e gjithë bota të cilët u trajtuan me sukses në klinikën tonë Dr Vorobjev.