Postavite nam pitanje:
Posetite nas: Sremskih Boraca 2E, Beograd, Zemun - Srbija

Privatna bolnica za lečenje zavisnosti

privatna-bolnica-za-lečenje-zavisnosti-1

01/11/2019

Privatna bolnica za lečenje zavisnosti u današnje vreme nije retka pojava. Ipak, treba biti pažljiv prilikom odabira ustanove kojoj ćete dati svoje poverenje. Štaviše, ne samo poverenje, već ćete i svoj život staviti u ruke osobama za koje se nadate da mogu da vam pomognu. To je teška odluka u kojoj vera igra odlučujuću ulogu.

Osobe koje pate od bolesti zavisnosti nose veliki teret na svojim leđima. Takođe, oni ne samo da ugrožavaju i uništavaju svoj život, već njihova dela imaju izuzetno jak uticaj na živote njihovih bližnjih.

Šta je sve važno tokom biranja klinike za lečenje zavisnosti

Između pacijenta i ozdravljenja stoji samo odluka koju zavisnik mora samostalno da donese. Ta odluka je prekretnica i odlučujuća je u njegovom životu. Porodica i bliski prijatelji predstavljaju njegov stub i tu su da ga savetuju i usmeravaju.

Kada se pacijent odluči na to da započne lečenje, neophodno je da se detaljno informiše o mnogim aspektima. Najpre se mora uveriti u kvalitet terapija i tretmana lečenja, kao i u stručnost medicinskih eksperata i osoblja. Potrebno je delikatno i sveobuhvatno proveriti temelje na kojima počiva metod lečenja i terapija.

privatna-bolnica-za-lečenje-zavisnosti-3

Neophodno je i uveriti se da se na odabranoj klinici ne tretira samo fizičko lečenje bolesti zavisnosti, već i psihičko. Ono je podjednako važno, a u nekim slučajevima i presudno u životu pacijenta. Naš tim psihologa sa velikom pažnjom i oprezom pristupa svakom vidu lečenja.

U našoj Dr Vorobjev privatnoj klinici za lečenje zavisnosti imamo različite programe za lečenje koji se razlikuju u skladu sa tim o kojoj zavisnosti je reč. Takođe, posle dijagnostike fizičkog i psihičkog stanja zavisnika, kreiramo tretman koji će na najbolji mogući način odgovarati pacijentu.

Privatna bolnica za lečenje zavisnosti i sve njene beneficije

Privatna klinika za lečenje zavisnosti Dr Vorobjev okuplja veliki broj medicinskih eksperata sa dugogodišnjim iskustvom. Oni ne samo da su spremni na veliki broj izazova, već ih sa zadovoljstvom prihvataju. Ponose se mnogobrojnim pacijentima koje su sa uspehom vratili na pravi put.

Bave se ne samo telom i detoksikacijom pacijenta, već i posebnu pažnju posvećuju njegovoj duši i psihi. U svaki tretman unose svoj maskimum i pružaju apsolutno razumevanje za sve, najverovatnije, pogrešne odluke koje su donosili.

privatna-bolnica-za-lečenje-zavisnosti-4

Sa napretkom medicine, ali i metoda lečenja, vraćanje zavisnika na pravi put je izuzetno olakšano. Privatna klinika poseduje veliki broj tehnološki naprednih uređaja. Oni su i svojevrsna revolucionarna otkrića koja se koriste kako bi pacijentu olakšali lečenje i omogućili da prebrode sve krize.

Klinika poseduje i tradiciju dužu od dve decenije. Našu stručnost najbolje oslikavaju pozitivna iskustva pacijenata koji su uspešno resocijalizovani.

Tokom lečenja, pacijent ima bezuslovnu podršku i pažnju 24 časa dnevno. Lekarski tim privatne klinike Dr Vorobjev je uz svoje pacijente neprestano. Na sve načine se trude im olakšaju oporavak i da im udahnu nov život.

Privatna bolnica za lečenje zavisnosti u Beogradu

Bolnica za lečenje zavisnosti Dr Vorobjev nalazi se u Beogradu, izuzetno mirnom i tihom delu Zemuna. Poseban krajolik ulepšava i blizina reke Dunav.

Naš stručan tim je spreman da pomogne u lečenju zavisnosti kao što su alkoholizam, kockanje, ali i u tretiranju brojnih psihičkih problema. Takođe, zavisnost od droga poput marihuane, kokaina i heroina su nešto sa čime se naši lekari i stručno osoblje susreću svakodnevno.

Metode lečenja koje primenjujemo su bezbolne i sigurne. Takođe, sa velikim procentom uspešnosti i punom podrškom nakon završetka lečenja.

Posebnu pažnju posvećujemo komforu i udobnosti naših pacijenata. Iz tog razloga, bolnica je sagrađena i prilagođena tako da u potpunosti pruža privatnost, luksuz i negu našim pacijentima.

privatna-bolnica-za-lečenje-zavisnosti-2

Klinika Dr Vorobjev osvojila je 2018. godine u Njujorku međunarodnu nagradu za kvalitet (International Quality Summit) u zlatnoj kategoriji. Priznanje smo dobili kao organizacija koja je pokretač inovacija u svojoj oblasti i koju karakteriše stalna težnja ka poboljšanju kvaliteta i rezultata rada.

Upravo to, kao i brojna pozitivna iskustva naših pacijenata jesu ono što nas svakodnevno motiviše. Neprestano se usavršavamo, napredujemo i radujemo novim počecima naših pacijenata.

Mi smo tim koji zna da može da pomogne. Na pacijentu je da napravi prvi korak i kaže da mu je pomoć potrebna.

Objavljeno 01/11/2019
Tim Dr Vorobjev Klinike

Podeli ovaj članak:
Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Pozdrav
    U ponudi imamo zastitne maske za lice, rok isporuke je 3-4 dana
    Minimalna narudzba je 2000 kom, mozemo isporuciti putem DHL-a.
    Molim vas povratno hitan odgovor ukoliko ste zainteresirani.
    Hvala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button